Termeni si conditii

Comisionul practicat este cuprins intre 2% si 4%.

Site-ul www.imobiliare–ploiesti.ro este un material de informare si comunicare online oferit de VIGAFON IMOBILIARE, cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii agentiei imobiliare.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru aceasta agentie imobiliara.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor pentru aceasta agentie imobiliara si pentru site-ul www.imobiliare–ploiesti.ro este VIGAFON IMOBILIARE. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

2. Politica de utilizare a siteului
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a internetului. Vizitarea site-ului acestei agentii imobiliare implica acceptarea acestor termeni si conditii. VIGAFON IMOBILIARE nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate.

3. Confidentialitate
VIGAFON IMOBILIARE respecta confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.imobiliare–ploiesti.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel: VIGAFON IMOBILIARE  poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere transmisa prin e-mail sau printr-un formular de contact etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre VIGAFON IMOBILIARE, fara a incalca legile romanesti si internationale.

Toate ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.

Compare listings

Compare